Kategorie
Stropní
svítidla
Stropní osvětlení je hlavním zdrojem umělého světla v interiéru a díky univerzálnímu designu se hodí téměř všude. Naše světlo navíc pozitivně ovlivňuje lidské zdraví, pozornost, ale také zvířata a rostliny. 

Jak to bude dál se zářivkami - doporučujeme přečíst pokud máte svítidla se zářivkami

Vážení zákazníci, poslední dobou se nás často ptáte, jak to bude dál se zářivkami.

Zářivky NASLI T5 (tenčí průměr – 16 mm), které používáme v našich svítidlech, spadají do kategorie speciálních světelných zdrojů, a proto se na ně nevztahují žádné zákazy výroby a prodeje v rámci EU. Přesto z důvodu nestability dodávek a cen surovin a komponentů přijímáme preventivní opatření, protože je naší snahou i nadále tyto zářivky dodávat v požadovaném množství a kvalitě, a to i v případě výpadku výroby. Budeme se i nadále snažit o hladký průběh dodávek, přesto Vám doporučujeme se u nás předzásobit.

Jiná je situace u zářivek T8 (tlustší průměr – 26 mm), které v našich svítidlech nepoužíváme, nicméně si je u nás objednáváte do svítidel jiných výrobců. Výroba těchto typů zářivek (tlustší průměr) bude od září příštího roku v rámci EU zakázána. Pracujeme na tom abychom i nadále měli dostatečné skladové zásoby.

Žádná položka

Výroba v ČR

Produkty Nástroje zdraví vyrábíme sami a to zde v ČR. Díky tomu můžeme dohlédnout na jejich vysokou kvalitu.

Věrnostní program

Pro stálé zákazníky máme připravený věrnostní program. Za své nákupy tak získáte ještě víc.

BIO kvalita

V naší nabídce naleznete produkty se samolepkou BIO, které jsou vyrobené ze surovin ekologického zemědělství.