Ovoce a zelenina jsou základem zdravého jídelníčku. Aby však byly pro organismus skutečně prospěšné, nesmíme spolu s nimi konzumovat žádné nečistoty či chemikálie. U plodin ze zahrádky je to snadné, ty stačí omýt, ty komerčně pěstované jsou ovšem ošetřovány pesticidy, parafiny a dalšími látkami, které mohou mít na zdraví negativní účinek (stačí si vzpomenout na nedávnou aféru s rajčátky z Maroka, která po požití vyvolávala nevolnost). Problém je i v tom, že k odstraněnní některých chemikálií nemusí pouhé omytí vodou stačit.
Chytré řešení v tomto případě představuje přípravek na mytí ovoce a zeleniny Vegiwash®, který byl vyvinut, aby odstranil zbytky kontaminujících látek z povrchu plodů.
Ideálně k omývání všech druhů zeleniny a ovoce, které se konzumují se slupkou. Zvláště vhodné je to ale v případě drobného ovoce (například hroznového vína), citrónové kůry používané k vaření a také jablek, jejichž slupka bývá často ošetřována parafiny k dosažení vyššího lesku.
Více informací o přípravku Vegiwash v akci a možnost zakoupení najdete zde.
Pokud máte zájem pouze o jeden kus přípravku Vegiwash, více informací a možnost zakoupit najdete zde.